HYTTER

NB: Det er dyner og puter i alle hytter og rom, men sengetøy må medbringes eller leies. Sengetøy + håndklær koster 95,-kr pr person.


 

Vi har 5 store vinterisolerte hytter. Alle med stue, utstyrt kjøkken til 7 personer, 2 soverom, dusj og toalett. Tv i hytta og internett er tilgjengelig. Sengeplasser for inntil 7 personer (tre køyesenger, inkludert en quen size seng nede på den ene). Terrasse som vender ut mot elven med bord og stoler. Rullestol vennlig på innsiden og utsiden.


"Taxi hytta". Stor hytte med 7 sengeplasser (3 køyesenger hvor en av sengene er queensize). 2 soverom, pluss en køyeseng i oppholdsrommet. Eget kjøkken med kjøleskap og komfyr. Dusj, wc og tv. Internett er tilgjengelig. 


Vi har 2 mellomstore hytter av denne typen. 2 rom og 4 sengeplasser. Begge har utstyrt kjøkken til 4 personer, kjøleskap og kokeplater. Ikke innlagt vann men hytta har vanndunk.(10L) Ligger nærme sanitæranlegg og lekeplasser.

 


Vi har 7 mellomstore hytter av denne typen. 4 sengeplasser. Innlagt vann (ikke dusj/wc). Kjøkkenløsning med kjøleskap og 2 kokeplater. kjøkkenet er utstyrt til 4 personer. Ligger nærme sanitæranlegg og lekeplasser. 


Det er 4 mindre hytter (16m2) med 4 sengeplasser. Kjøkkenløsning med kjøleskap og 2 kokeplater. kjøkkenet er utstyrt til 4 personer. Ikke innlagt vann men med vanndunk (10L). Ligger nærme sanitæranlegg med alle fasiliteter. 


En sjarmerende minihytte (8m2) 2 sengeplasser og kjøkkenløsning med kjøleskap. Liten terrasse. Ligger nærme sanitæranlegg.