Alle topp bilder på sidene er tatt av Dag Terje Alnes
— Inger Setnes

Åndalsnes Camping

er en stor moderne campingplass med et rikt aktivitetstilbud. Du finner oss ved elvebredden til Rauma elv, 1.5 km fra Åndalsnes sentrum.

Vi har god plass til telt, campingvogner og bobiler, og kan ellers tilby hytter, leilighet og rom med god standard . I resepsjonsbygget finner du vår egen restaurant med inne- og uteservering hvor vi selger øl, vin og enkle matretter.

Hos oss kan du nyte rolige dager i vill og vakker natur, kanskje kombinert med en sykkeltur eller kanopadling. Den nydelige 9-hulls golfbanen til Rauma Golfklubb ligger kun en spasertur unna.

Ved elvebredden er det en stor fin grillhytte med bord, benker og griller.

Det er bare 5 minutter å kjøre fra campingplassen til to av Norges mest berømte attraksjoner, Trollveggen og Trollstigen. Trollstigen er nylig oppgradert til Nasjonal Turistveg.

Det er en stor og mektig opplevelse å kjøre Trollstigen som slynger seg i 11 ville svinger oppover fjellsiden til utsiktspunktene på toppen, 858 meter over havet.

Det nye store reisemålet for turglade mennesker er Romsdalseggen, Norges vakreste fottur med den mest spektakulære utsikt du kan drømme om!

Det går busser fra Åndalsnes til vakre Vengedalen. Bussbilletter kan kjøpes hos oss.
Derfra er det rundt 5 timers gange på toppen av eggen mot Romsdalen og med en fantastisk utsikt til Vengetindene, Romsdalshorn, Trollveggen, Rauma elv, Trollstigen, RomsdalsfjordenKirketaket og Åndalsnes Camping.

 

 

VELKOMMEN TIL OSS

 

Please do have a look at our beautiful place here