Vi har 4 forskjellige hyttekategorier.  

Kategori 1: Store hytter, 6 stk

Store vinterisolerte hytter. Alle hyttene er identiske bortsett fra 1, og den kaller vi for Taxi hytta. Se beskrivelse lenger ned. Alle med stue, utstyrt kjøkken til 7 personer, 2 soverom, dusj og toalett. Tv med stor kanalpakke, inkludert film og sportskanaler og internett er tilgjengelig. Sengeplasser for inntil 7 personer dersom  2 personer ligger sammen i en av sengene. (en av køyene har en queen size seng nede, se bilder). Hytte 1-5 har alle terrasse som vender ut mot elven med bord og stoler. Rullestol vennlig på innsiden og utsiden og parkering er rett utenfor. Hyttene ligger rett ved elven. 

Alle hyttene har dyner. Sengetøy er ikke inkludert og må enten medbringes eller leies hos oss. Pris er 95,-kr pr sett, 2 håndklær inkludert. 

Hunder er hjertelig velkommen men skal ikke ligge i sengene eller i sofaer/stoler :)

Pris 1075,-kr pr døgn ( gjelder også Taxi-hytta)

 

 

Taxi Hytta

 

 

 

Kategori 2. Mellomstore hytter med innlagt vann. 7 stk

4 sengeplasser. Innlagt vann (ikke dusj/wc). Kjøkkenløsning med kjøleskap og 2 kokeplater. kjøkkenet er utstyrt til 4 personer. Ligger nærme sanitæranlegg og lekeplasser. Parkering rett utenfor.

Pris 675,-kr pr døgn.

 

Kategori 3: Små og mellomstore hytter uten innlagt vann. 5 stk

Vi har 2 mellomstore hytter med 2 rom og 4 sengeplasser. Begge har utstyrt kjøkken til 4 personer, kjøleskap og kokeplater. Ikke innlagt vann men hytta har vanndunk på 10 liter. Hyttene ligger nærme sanitæranlegg og lekeplasser. Parkering er rett utenfor

Pris 575,-kr pr døgn. 

Det er 3 mindre hytter hvor alt er i samme rom med 4 sengeplasser. Kjøkkenløsning med kjøleskap og 2 kokeplater. kjøkkenet er utstyrt til 4 personer. Ikke innlagt vann men med vanndunk på 10 liter. Hyttene ligger nærme sanitæranlegg med alle fasiliteter. Parkering er rett utenfor. 

Pris 525,-kr pr døgn

 

 

Kategori 4: Mini hytter. (ikke innlagt vann) 2 stk

En sjarmerende minihytte med 2 sengeplasser og kjøkkenløsning med kjøleskap. Liten terrasse. Ligger nærme sanitæranlegg. I tillegg har vi en annen minihytte med 4 sengeplasser. Parkering rett utenfor.

Pris 450,-kr pr døgn.