Norsk Fjellfestival

Det største og viktigste enkeltarrangementet i Norge for mennesker som setter pris på fjell og friluftsliv.

Norsk Fjellfestival i Romsdalen blir i 2017 arrangert for 19. gang. Festivalen har i dag en seriøs og anerkjent posisjon i det norske friluftsmiljøet. Den har utviklet seg til å bli det største og viktigste enkeltarrangementet i Norge for mennesker som setter pris på fjell og friluftsliv.

Årets Fjellgeit blir delt ut i samarbeid med DNT ved foreningens generalsekretær eller styreleder. Den har til nå gått til Vegard Ulvang, Børge Brende, Øystein Dahle, Cecilie Skog, Dronning Sonja, Arne Næss, Olav Thon, Stein P. Aasheim, Fri Flyt, Gudmund Skjeldal, Liv Arnesen, Cato Zahl Pedersen, Nils Faarlund, Odd Eliassen, Villmarksbarna og Fred Husøy.

Norsk Fjellfestival ønsker å bygge på de samme verdier som er lagt til grunn for Rauma Kommune sin visjon, verdens beste kommune for naturglade mennesker.

For mere info, også om andre festivaler og arrangementer se: norskfjellfestival.no

Litt av Rauma elv. Bildet er tatt fra Adelsfjellet. Herfra kan du gå inn til Nordre Trolltind og se "inn" i det mektige Trollveggen-massivet.Turen starter ved Soggeberget, kun 2 minutt kjøring fra campingen.                                                                                                                                             

Litt av Rauma elv. Bildet er tatt fra Adelsfjellet. Herfra kan du gå inn til Nordre Trolltind og se "inn" i det mektige Trollveggen-massivet.Turen starter ved Soggeberget, kun 2 minutt kjøring fra campingen.

                                                                                                                                            

Bilde er tatt fra Romsdalseggen. Norges vakreste og mest spektaktulære tur..?                                                                                                                                                                                         Foto by: H. Bakke

Bilde er tatt fra Romsdalseggen. Norges vakreste og mest spektaktulære tur..?                                                                                                                                                                                         Foto by: H. Bakke

Utsiktspunktet Rampestreken. Åndalsnes Camping ligger i bakgrunnen ved siden av broen. Det tar ca 1,5 time å gå hit ifra campingen. En luftig opplevelse! 

Utsiktspunktet Rampestreken. Åndalsnes Camping ligger i bakgrunnen ved siden av broen. Det tar ca 1,5 time å gå hit ifra campingen. En luftig opplevelse! 

Her ser man Romsdalshorn til venstre i bildet, Adelsfjellet i midten og Kongen, Dronningen og Bispen til høyre. Campingen ligger ved siden av broen på bildet.                                    Foto by: Leif J Olestad

Her ser man Romsdalshorn til venstre i bildet, Adelsfjellet i midten og Kongen, Dronningen og Bispen til høyre. Campingen ligger ved siden av broen på bildet.                                    Foto by: Leif J Olestad