Rauma Rock

RaumaRock 2017 har booket Nordens desidert største popikon til årets festival. Isac Elliot headliner nyvinningen «Ung RaumaRock» som er konsertdelen i forbindelse med RaumaRock Akademiet lørdag formiddag. Med dette er programmet for RaumaRock 2017 komplett. RaumaRock arrangeres 3-6 august 2017. Fra før er det kjent at også Danko Jones, Greni, CC Cowboys, Hellbillies, Red hot, Sløtface, Sondre Lerche, Di Derre, The Dogs, Sløtface, Whales & this lake, Razorbats, Jam Rakta, Villrosa, Gone Rogue, Dåm og Mos er klare. Det selges egne billetter til Ung RaumaRock/Isac Elliot konserten, og dagspass lørdag gjelder som billett.

RaumaRock 2017 har booket Nordens desidert største popikon til årets festival. Isac Elliot headliner nyvinningen «Ung RaumaRock» som er konsertdelen i forbindelse med RaumaRock Akademiet lørdag formiddag. Med dette er programmet for RaumaRock 2017 komplett.

RaumaRock arrangeres 3-6 august 2017. Fra før er det kjent at også Danko Jones, Greni, CC Cowboys, Hellbillies, Red hot, Sløtface, Sondre Lerche, Di Derre, The Dogs, Sløtface, Whales & this lake, Razorbats, Jam Rakta, Villrosa, Gone Rogue, Dåm og Mos er klare.

Det selges egne billetter til Ung RaumaRock/Isac Elliot konserten, og dagspass lørdag gjelder som billett.